cisco-logo

Помалку грижи се, направи повеќе

Поедноставете го вашиот бизнис со cisco сервери кои работат на Intel® Xeon® процесори и управувајте со вашето време поефикасно со Cisco Unified Computing System

Повеќе придобивки за Вашата компанија:

  • Сé во една платформа: Сé во една платформа:

    обединета мрежа, помали трошоци, помал број на мрежни адаптери, свичеви и кабли, помала потрошувачка на електрична енергија и разладување

  • Едноставно за користење: Едноставно за користење:

    поедноставен процес на одржување со можност за надградба на инфраструктура и сервери со едно кликнување

  • Едноставно за користење: Обединет менаџмент:

    обединет менаџмент на сите хардверски и софтверски компоненти

Модернизирајте
го Вашиот дата центар

Часовникот одбројува.
Microsoft Windows Server 2003 поддршката завршува за:

  days
  hrs
  min
  sec

Одбројувањето започнува и трае до 15. јули 2015, кога Microsoft ќе престане да го поддржува Microsoft Windows Server 2003. Сега е совршен момент за префрлување на систем кој што е дизајниран за комплетна виртуелизација од самиот почеток: Cisco Unified Computing System.

Повеќе информации

Cisco UCS

Нашето напредно решение е дизајнирано за забрзување на бизнисот: ги заменува LAN и SAN мрежата и HPC компјутингот со еден обединет систем за компјутинг.

Cisco UCS ги покренува сите серверски процеси на централно раководен, високо скалабилен систем. Креира модерна и високо технолошка основа која Ви е потребна за Вашиот приватен cloud, big data и десктоп виртуелизација.

Дознајте повеќе intel logo

Cisco UCS Mini

Овој моќен сé-во-едно пакет е оптимизиран за истурени локации, помали подружници, продажни места (POS) и помали ИТ окружувања.

Cisco UCS Mini е дизајниран за корисници кои што сакаат помал број на сервери а воедно ги сакаат истите напредни можности за управување кои ги овозможува UCS Manager-от. Ова решение нуди сервери, складирање на податоци и 10 Gb мрежа во еден компактен пакет, кој што воедно е и лесен за имплементација.

Дознајте повеќе intel logo

Cisco UCS
факти и бројки

Нашиот инфографик одлично Ви демонстрира како Cisco UCS може да ја зголеми ефективноста и воедно да ги намали трошоците, подобрувајки го вашиот поврат на инвестиција.

Cisco UCS факти и бројки Превземете во pdf

Webinar

Пријавете се за нашите online курсеви

Дали би сакале да добивате повеќе информации за серверските решенија на Cisco?

Регистрација

Контактирајте нѐ

Регистрацијата е успешно направена, ви благодариме!

Помалку грижи, повеќе игра

Cisco UCS со Intel® Xeon® процесори го отстранува стресот од одржувањето на Вашите ИТ системи и ви остава повеќе време за игра. Прифатете го предизвикот на нашата Data Launcher игра и откријте ги предностите на UCS

Помалку грижи,повеќе игра Играјте сега
intel logo

© Intel, the Intel logo, Xeon and Xeon Inside are trademarks or registere trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.